Sehogy!Azt egyből a lisztbe,és a többibe teszem .Az automata adagoló egy lehetőség,de nem kötelező használni,max a szárított élesztőnél.De igazából nélküle is lesz kenyér.Pl. a pizza tésztába a fűszert egyből bele keverem és szépen eloszlatja a végére,pedig próbáltam kibaszni vele,hogy egy helyre borítom az egészet! De,megkeveri.
Mivel mindenki másként csinálja,én a felkevert élesztőt öntöm bele először,majd ráteszem az edényt a mérlegre,lenullázom és rakom bele a lisztet és ami kell.
Aki magos kenyeret csinál,az is nyugodtan össze boríthatja az elején az egészet .
Akkor vettük amikor mindenki izgult, hogy majd nem lesz kenyér a boltban.
Heti 1 alkalom kb.
Panasonicban az automata élesztő adagoló és a mag adagoló amivel lehet sajtot, szalonnát, olivabogyót is becsempészni a kenyérbe , eléggé király dolog.
Amiket észrevettem:
A gyári recepteket használom.
Annyi, hogy nem árt több élesztőt vagy több cukrot tenni bele, mert ezek az egérszar élesztők nem olyan jó minőségűek. (Vagy lehet nem a Lidl , Tesco sajátmárkást kellene venni.)
Valamint ha vaj helyett margarint használsz akkor jobb lesz a kenyér állaga, tudom a vaj egészségesebb, a margarin csak űrkutatási melléktermék.(Habosított étolaj)
köszi.
nem is magamnak lenne, de ez vegülis mindegy
legtöbbször a Pana az ajánlott - gonolom nem véletlen
Nektek van ? miota ? valami meghibasodas, gond ? vagy semmi, csak hasznalat, hasznalat, hasznalat ?
melyik modell/típus ?
vajon "bármelyik" Panasonic teljesen jo elsösorban a meghibasodasi esely, müszaki gond alacsony valoszinüsege miatt ? vagy lehet tudni, hogy X modelljük e szempontbol jobb, mint Y modelljük ?
en nem szamoltam utana, de mostani kenyerarakon anyagilag is elgondolkodtato, hogy /kg mennyivel olcsobb
DE jól gondolod végig, hogy tényleg fogjátok-e használni!
Mer az emberek többsége megveszi, megy egy hétig és rájön lusta hozzá.
Kb fél áron jön ki vele egy kenyér.
Szóval 2-3 évig kell használni, hogy visszahozza az árát, utána leszel pluszban.
Viszont végig tudod mi van benne, nincs térfogatnövelő meg hasonlók.
+ lehet extrázni sajjtal, magokkal, baconnel stb. (Már ha panat veszel ahol van ezekhez külön adagoló)