HONDA fórum
2024. június 10. hétfő, 22:03,  Margit, Gréta Legújabb regisztráltunk: MDRBcivic 0 



Téma neve
Gasztronómia és kulináris élvezetek

#5503 KawaBazsy 0  2022. január 2. 19:29:17 re: #5499 (bejemves 0 )  ←  ‹›   →  ↑  0 | rejt
Nem is hallottam még a technikáról.. 3.5 óra egy steak??
2022. január 2. 21:23:26: megválaszolva bejemves 0  által, → #5506 
2022. január 2. 19:37:16: megválaszolva madskillz +  által, → #5504 

#5499 bejemves 0  2022. január 2. 18:09:11    ‹›   →  ↑  +6 | rejt
Lett szuvidáló, gondoltam kipróbálom. 3,5 óra 58,5 °C-on, majd serpenyőben 1-1 perc kéreg. Zöldbors mártás, steak burgonya.
Teljesen más világ, sokkal nehezebb elrontani. Omlós, szaftos, ízletes... pazar lett.
Viszont nekünk ez így sok, kb. medium well done, úgyhogy legközelebb 56 fok lesz.
A hús lidlis Denver- és ribeye steak. Direkt kétféle, hogy mennyi lesz a differencia. Talán az olcsóbb hús még jobb is lett.

A tálalás meg olyan, amilyen.



2022. január 2. 19:29:17: megválaszolva KawaBazsy 0  által, → #5503 
2022. január 2. 18:58:40: megválaszolva JohnyFirpo +  által, → #5502 
2022. január 2. 18:57:42: megválaszolva Daneee +  által, → #5501 
2022. január 2. 18:50:10: megválaszolva madskillz +  által, → #5500 


2022. január 2. 18:12: Szerkesztve bejemves 0  által, megtekintés



Felhasználói lehetőségek
Felhasználói neved:
Jelszavad:







Get Firefox!

 A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.
Moderáció és szabályok

Szerver load: 0.36, 0.33, 0.32
Oldalgeneráláshoz felhasznált idő: 0.067 mp, 8 query