bor nem lesz belőle, mustként fogyasztjuk és úgy is adjuk el. Még ki kell tanulnom a borkészítést.
Ahogy a pálinkafőzést is. A törköjt tavaly anyuék egy barátja használta fel, pálinkát főzetett belőle. Elvileg idén is viszi. De azt is szeretném majd elsajátítani, annak ellenére, hogy nem szeretem a pálinkát. De mégiscsak vegyész vagyok.
Nem tudom milyen szőlőből készült, olyanból ami terem nálunk a kertben. Ezeket is örököltük a házzal az előző tulajtól. 3-4 féle szőlő van, tudtommal a nagy része othello. Van piros és fehér. Sajnos ennél többet nem értek hozzá. Azt tudom, hogy idén nagyon finom édes volt a szőlő is, nagyobb szeműek voltak a fürtök és sokkal dúsabbak, szebbek voltak. De idén segített a metszésben egy szőlész.
A must is mézédes lett, sokkal édesebb, mint az előző 2 évben, pedig korábban sem volt rá panasz.
Ha érdekel, gyere el, kóstold meg, adunk szívesen kóstolót.
2022. szeptember 12. 21:39:18: megválaszolva rooby + által,
→ #94611
Felhasználói lehetőségek
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges. Moderáció és szabályok