Megvolt.
Most egyesültem is az eredetileg Dózer által javasolt "Buratta con datterini e speck" gourmet pizzával.
Ez is volt tervben a második alkalomra.
Nem is volt csalódás, nagyon jó volt, finom, tele minőségi hozzávalókkal, (amikor kihozták, már az illata is egy élmény volt) minden a helyén. De én egyszerű ember fia vagyok, nekem a Calzone nagyon kicsivel, de mégis jobban tetszett.
Nem vagyok egy gourmet ember, az biztos, általában mindenben az egyszerűt szeretem, csak az legyen jó.
Viszont ahogy írod, nehogy vigyél a gyerekeknek, (az asszony bölcs ) bár náluk még van némi esély, hogy nem fognak rákattanni annyira vagy végleg.
De nekem annyi, az biztos. Most, hogy tudom mi a jó pizza, ezután önszántamból már tényleg tuti nem fogok az eddig ugyan csak néha, de berendelt pizzákhoz nyúlni, mert ez tényleg nagyon ott van. Igazi minőség, na.
Van itt Ecseren a Papa Joe, eddig úgy gondoltam, hogy jó a pizzájuk. Most már azért más szemmel nézek rá, de igaz, hogy még mindig az ilyen Pizza Forte, de főleg Pizza King közül (utóbbit mondjuk már régen is rémesnek gondoltam ) még mindig kiemelkedik szerintem, de ennyi.
Viszont ez a Bazsalikom egy másik osztály teljesen.
Tény, hogy eddig is ritkán ettünk csak pizzát, viszont ha a jövőben bármikor ránk jön, akkor tuti itt eszünk majd.
(mert amúgy is, már kinéztem a harmadik, meg a negyedik célpontot is az étlapjukról )
Majd mesélj! Én is akartam onnan hozni a családnak, de a zasszony leállított. Most az egyik Lidis fagyasztottra vannak rágyógyulva a kölkök, amit tök egyszerű bármikor előkapni a hűtőből, nem akarja "elrontani" őket.