HONDA fórum
2024. június 2. vasárnap, 16:09,  Kármen, Anita Legújabb regisztráltunk: gyulko 0 




A válaszok és azok válaszai a hozzászólásra, kifejtve
Téma neve
Gasztronómia és kulináris élvezetek

#5498 hrv2003 +  2021. december 28. 19:48:01 re: #5497 (Kázmér + )  ←  ‹›  +1 | rejt
kapott melegszendvicset, mert anyja csinált neki nyers rántott csirkét :)
én a desszertet adtam neki :)

#5497 Kázmér +  2021. december 28. 18:41:06 re: #5496 (hrv2003 + )  ←  ‹›   →  ↑  0 | rejt
És ma mit főztél a lányod névnapjára??? [SMIL:/smile10.gif]

(Sok boldogat neki!!! [SMIL:/smile10.gif] )
2021. december 28. 19:48:01: megválaszolva hrv2003 +  által, → #5498 

#5496 hrv2003 +  2021. december 28. 18:35:25 re: #5491 (Esőember + )  ←  ‹›   →  ↑  +1 | rejt
A rendelt pizzák itt ahol lakom. hát nem nehéz őket legyőzni :) Persze jó túlélésre, de ennyi..

Régen nem voltam úgy vele hogy jobb az itthoni koszt, de mostanában úgy érzem az éttermeket hogy feleslegesek.

Igen a kis kifőzdék nem rosszak.
Pont ma feleségem megkérdezte a barátnőjét akik rendszeresen járnak étterembe erről, és ők ugyanezt mondták, illetve hogy érdemes a számlát megnézni mert elég keményen átverik az embert.

Valami elment elég rossz irányba
2021. december 28. 18:41:06: megválaszolva Kázmér +  által, → #5497 


Az eredeti hozzászólás
#5491 Esőember +  2021. december 28. 17:29:51 re: #5474 (madskillz + )  ←  ‹›   →  ↑  +1 | rejt
Igazad van, kicsit rosszul fogalmaztam. Apám inkább a medium rare irányban mozog, a többieknek jobban bejön a medium, a gyerek miatt meg inkább medium well szeleteket tettem vissza pár másodpercig a forró serpenyőbe. Így sikerült viszonylag mindenkinek a kedvében járni. Életem második steak sütése, de az első említésre sem méltó.

Hrv kollégának pedig igaza van. Mondjuk én a covid előtt is futottam bele "rossz" és most utána pedig"jó" helyekbe. Szerintem ez attól függ, hogy ki tudta megtartani a szakácsot a bezárás alatt, mert sokan szakmát váltottak a bizonytalan miatt és nem is megy vissza ez az ok miatt.

Amikor messzebb dolgozunk és nem haza megyünk ebédelni, akkor kifőzdét keresünk. A legtöbb esetben sokkal jobb az étel, mint egy étteremben, ahol nincs menüztetés.

Az otthoni koszt azért is finomabb, mert saját magad készíted! Amióta raálltam a nápolyi jellegű pizzára, azóta nem is rendeltem pizzát. Rengeteg utána járás, jó alapanyag... Van még hova fejlődni, de a pizzériák 50-60%-ánál tuti jobb az én pizzám. Ezt azok mondták, akik eddig ettek belőle. Dózer kolléga pizzáit látva, valamint a Facebook csoportban látottak alapján tudom, hogy még így is csak 20-30%-os pizzát sütök.
2021. december 28. 18:35:25: megválaszolva hrv2003 +  által, → #5496 



Felhasználói lehetőségek
Felhasználói neved:
Jelszavad:







Get Firefox!

 A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.
Moderáció és szabályok

Szerver load: 0.22, 0.32, 0.36
Oldalgeneráláshoz felhasznált idő: 0.036 mp, 9 query