az íze is, sütöttem a hagymát olajban, kevés hagymés olajban lesütöttem a fokhagymásan pácolt sertésszüzet, majd ha kész volt egyik oldalt létszik olyan mint a krumplipüré, de a kertben lelt bazsalikom, hagyma, továbbá citrom só fokhagyma (ezek nincsenek a kertben ) szépen összekeverve vajjal, csak ronda lett mert turmixoltam, ezzel megkentem még a húst is.
leltem egy negyed brokkolit, 2-3 perc főzés majd hideg víz rá, egy kevés brokkolilébe került sok fokhagyma, kevés szójaszósz és kukoricakeményítő igy lett egy öntet ami elég sűrű volt hogy ízesítse (különben nem eszem meg a brokkolit, de így igen, és tetszés szerint lehet kicsit cukrozni meg húsleves kockából egy csipet fűszernek az öntetre) és máris kész a csodás brokkoli öntet, irtózatosan jó lesz,meg pár szál fagyasztott édesburgonya, nomeg volt szalonna a hűtőben azt is lesütöttem hogy legyen még valami íz
A többi csak dísz, paradicsom, snidling darabok elszórva a tányéron, és persze lányom csinált málnaszörpöt nekem mert még autóba akartam ülni, (ehhez sör dukál), de nagy volt a pohár a szívószálnak
Mindent odakészítettem kis tálkákba és ő összerakta
Kb 15 perc alatt zavartuk le a vacsit, csak valamit össze akartam dobni erre túl jól sikerült, ezentúl csak a lányom fog díszíteni, nem az első eset hogy hasonló alkotást csinál.