2014-ben, maraton után mentünk oda kajálni, elcsigázva, fáradtan, èhesen. Akkor nem volt valami nagy durranás a hely ès a felszolgáló modora is hagyott nèmi kívánnivalót maga után, de azóta sok víz lefolyt a Dunán. Megpróbálom alkalmasint, ahogy a kínai kifőzdèt is!
Köszi a tippeket!
Konfitált kacsacomb libakolbászos-burgonyás rétessel, és kakukkfüves pecsenyeszafttal@ VakVarjú
Tökéletes kacsacomb, zamatos pecsenylével megkínálva. Ugye egy kacsacombban - még ha tökeletesen is van elkészítve - nincs nagy trúváj... a nagy trükk a libakolbászos rétesben van, ami olyan ízorgiával robban, hogy a neuronjaidat is leolvasztja a "wow-érzéssel".
A hely igazán színvonalas, ahogy enteriőrben, úgy kiszolgálásban egyaránt. Mondhajuk, hogy felkapott. Így ha kedved szottyanna betérni, idejekorán foglalj asztalt, mert most így hétköznap nyitás után negyed órával már tele volt.