HONDA fórum
2024. május 19. vasárnap, 11:17,  Ivó, Milán Legújabb regisztráltunk: igiigi 0 




A válaszok a hozzászólásra
Téma neve
Gasztronómia és kulináris élvezetek

#5255 DózeR +  2021. május 7. 13:08:36 re: #5254 (kissdani 0 )  ←  ‹›   →  ↑  +2 | rejt
Kiöntöm az üvegből - ha az üveges passata. :) A A Polpa az apró darabos, azt is csak rákanalazom. A Pelati az meg egész paradicsom lében, azt előtte nyilván villával össze kell törni. De semmi nem megy rá, se só, se cukor, se főzés. Ki a csomagolási egységből és rá a tésztára.
Mennyiséget tekintve meg egy 28-as margherita pizzára 80g paradicsomszószt és kb. 80g sajtot teszek.

Így ki is jön a matek, hogy minőségi alapanyagokból pusztán anyagáron kb. 300Ft-ra jön ki egy alap margherita. Pont ezért semmi értelme spórolni olcsó liszttel meg olcsó szósszal. Mert a pizza attól jó, hogy minőségi az alapanyag. De ha nem minőségit használsz hanem nagyititka liszt meg trappista sajt meg olcsó szósz akkor mi lesz? 300Ft helyett 150Ft lesz de legalább szar? :D És én itthon csak margherita pizzát csinálok, mert ennek a pár hozzávalónak az elkészült összhatása annyira jó, hogy nem is vágyom másra. :)
2021. május 7. 13:47:43: megválaszolva kissdani 0  által, → #5258 


Az eredeti hozzászólás
#5254 kissdani 0  2021. május 7. 12:49:27 re: #5253 (DózeR + )  ←  ‹›   →  ↑  0 | rejt
Bocs, ha alap a kérdés, de a paradicsomot hogy készíted elő? Csak natúr kened a tésztára, vagy főzöd a sütés előtt?
2021. május 7. 13:08:36: megválaszolva DózeR +  által, → #5255 



Felhasználói lehetőségek
Felhasználói neved:
Jelszavad:







Get Firefox!

 A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.
Moderáció és szabályok

Szerver load: 0.67, 0.48, 0.39
Oldalgeneráláshoz felhasznált idő: 0.008 mp, 7 query