Baristának.
Nagyjából 4 éve foglalkozok vele. 1 éve van pörkölőnk, a társam érti a műfajt, szerencsére nekem nem kell ebbe belefolynom.
Mostanra már több helyre mi szállítjuk a kávét, én végzem a piackutatást, kávék bemutatását, azok kóstoltatását, terítést és mihelyt kész a kis tuk-tuk, akkor beleállok a mobil vendéglátásba.
Májusban volt az első, teljesen újonnan nyílt étteremben, ahol én állítottam be a kávéinkra a vadonat új gépet és őrlőket. Azóta is csak pozitív a visszajelzés, szóval elkezdtem a tanfolyamot, hogy önállóan (pontosabban a társammal) egy picit mást tudjak alkotni a poharakba!
Ez mellett több időm marad a tanítványokra és az edzéseket is meg tudom reformálni. Jó lesz! Nagyon várom már, hogy ne legyen felettem senki!