Javasolni azt tudom, amit Dózer kolléga is kifejtett korábban.
A PizzApp aplikációt használom én is. (Android, iOS)
Nápolyi jellegű pizzát csinálok, nekem az a vonal vált be. Még mindig kísérletezek és próbálkozok. Jelenleg Kék Caputo Pizzeria lisztet használtam az alábbiak szerint: 6db 250g-os bucihoz 65% hidratáció (579g), 3% só (27g), 879g liszt és 2,88g friss élesztő (Budafoki). A kész tésztát egészben pihentettem szobahőmérsékleten(23°C) 2 órát, aztán buciztam, majd 16 óra hűtűben pihentetve(6°C), végül sütés előtt 2 órával kivettem és ismét szobahőn pihent sütésig. Ez sült ki belőle:
Csak óvatosan kérdezem, esetleg egy pizzatészta receptet nem kívánsz megosztani velünk?
Nemrég újítottunk be egy kemencét, de pizza még nem készült benne.
Szívesen vennék egy jóféle kipróbált tésztaötletet.